İmamoğlu'nun sandalyesi kırıldı, Erdoğan parasını istedi!

İmamoğlu'nun sandalyesi kırıldı, Erdoğan parasını istedi!
Beştepe’de büşükşehir belediye başkanları ile yapılan toplantı sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın oturduğu sandalyenin ayağı kırıldı, Ekrem İmamoğlu sendeledi ve yere düştü. Bunun üzerine salonda espriler oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehir belediye başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Erdoğan ile belediye başkanları arasındaki görüşme olumlu havada geçti. Sorunlar konuşuldu. Belediye başkanları kendi illerinin sorunlarını dile getirdi. Cumhurbaşkanı belediye başkanlarını dinledi, sonra bakanlara söz verdi. Soru yanıt yapıldı.

İMAMOĞLU’NUN SANDALYESİ ÇATLADI

Tarafsız Haber Ajansı’nın edindiği bilgiye göre toplantı devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın oturduğu sandalyenin ayağı kırıldı, İmamoğlu sendeledi ve düştü. Ancak hemen kalktı. Bunun üzerine salonda espriler oldu. Salondan, “Ayağı kaydırıldı” şeklinde espriler yapıldı. Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı, “Biz bir şey yapmadık, sen sandalyeyi kırdın, parasını ödemen lazım” şeklinde ifadede de bulunarak takıldı.

Erdoğan'ın ayrıca "Bak bu israfa girer, oturduğun sandalyeyi kırdın" dediği, İmamoğlu'nun ise cevap olarak "İkincisinde sağlam otururum efendim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sandalyenin ayağının çatladığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar