İmamoğlu'nun CHP'nin ağır toplarıyla yaptığı görüşme sızdırılınca partililere bu SMS gönderildi

İmamoğlu'nun CHP'nin ağır toplarıyla yaptığı görüşme sızdırılınca partililere bu SMS gönderildi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'li kurmayların Zoom üzerinden yaptığı toplantının yaklaşık 15 dakikalık kısmı ifşalanırken, partililere de SMS olarak gönderildiği ortaya çıktı.

FİLİZ KIRAL-GÜNBOYU

Toplantıda CHP'de üst düzeyde görev yapan isimlerden Engin Altay, Özgür Özel, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek ve Gökhan Günaydın yer aldı.

Yayınlanan kayda göre toplantıda yer alan kişiler Parti Meclisi'ni (PM) toplantıya çağırmak için bazı üyelerin imzalayacağı bir metin hakkında konuşuyor. Toplantıyı yöneten CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, söz konusu metnin Bülent Tezcan tarafından kaleme alındığını söylüyor

Kaydı YouTube'dan paylaşan kanalın profilinde Bülent Tezcan'ın fotoğrafı yer alıyor. Kanalın tek paylaşımı olan video YouTube'da "İşte yüzyılın ihaneti! Kılıçdaroğlu'na tarihi ihanet!" başlığıyla yayınlandı.

İFŞALANAN VİDEO SMS İLE DE GÖNDERİLMİŞ

CHP'de Sathı Müdafa Grubu ismiyle partililere görüntüleri SMS olarak gönderen kişiler mesajda, "Değişim A takımının CHP'yi işgal ve darbe toplantısının görüntüleri! Kimler kimlerle beraber! İşte o gorüntüler" dedi.

chp.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar