İmamoğlu'ndan kan bağışı çağrısı: 14 Mayıs vurgusu

İmamoğlu'ndan kan bağışı çağrısı: 14 Mayıs vurgusu
Kızılay, kan stoklarında ciddi bir azalış olduğunu duyurmuştu. İBB Başkanı İmamoğlu da bağış çağrısında bulundu. "Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim." ifadelerini kullanan İmamoğlu, "14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı." dedi.

Selahattin Demirel / Günboyu

6 Şubat''ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında en kritik anlarda çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay üzerinden tartışmalar sürerken bu kez kan stoklarında azalma gündeme geldi.

Türkiye Kızılay Derneği, kan stoklarının asgari seviyenin altına düştüğü açıklamasında bulunarak ''Önemli çağrı'' başlığı altında yapılan duyuruda "Vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Kızılay, ulusal güvenli kan temininden sorumlu tek kuruluştur" ifadeleri yer aldı.

İMAMOĞLU: "STOKLARIN TÜKENMESİNİN TEK NEDENİ BU YÖNETİM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Kızılay için kan bağışı çağrısında bulundu.

 İmamoğlu paylaşımında "Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda." dedi.

"14 MAYIS''TAN SONRA..."

İmamoğlu, "14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı. Tüm duyarlı vatandaşlarımı kan bağışına davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu''nun paylaşımı şu şekilde:

"Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda. Bakmayın sıralanan bahanelere, ulusal stokların tükenmesinin tek nedeni bu yönetim. 14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı. Tüm duyarlı vatandaşlarımı kan bağışına davet ediyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar