İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ''winner ceket'' göndermesi

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ''winner ceket'' göndermesi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz gün mitingdeki pankartlarda yazan 'Winner'ı anlamayan Erdoğan'a gönderme yaptı. İmamoğlu "Birileri gibi değil ben yazdıklarınızın anlamını biliyorum." dedi.

GÜNBOYU/ DAMLA BAYLAN

Ekrem İmamoğlu, Gaziantep''te halk ile bir araya geldi. Mitinge katılanların elindeki pankartları tek tek okuyan İmamoğlu “Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın "winner ceket" pankartına gönderme yaptı. İmamoğlu, "Burada çok güzel mesajlar var. Birileri gibi değil, ben yazdıklarınızın anlamını biliyorum" dedi.

İmamoğlu''nun konuşmasından satır başları şöyle:

“KEMAL KILIÇDAROĞLU SÖZÜ VERİYORUM SİZE”

Dokuzuncu ok: gençlik. Gençlik yazmış. Türkiye Büyük Millet Meclisi iki gazilik unvanı verdi. Biri Gaziantep, diğeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Bu ülkede yaşanan ve Türkiye Cumhuriyeti''ne yakışmayan haksızlıklara karşı dimdik durmalıyız. Bugün 86 milyon insan hak hukuk adalet istiyor. Devlet adaletli olma vasfını kaybederse inanın geriye hiçbir şey kalmaz. Torpil ve akraba ayrımcılığı ne yazık ki bu iktidarın her döneminde sıradanlaştı. 21. yüzyılda ülkenin başarılı çocuklara sırtını döndü. 100 bin öğretmen atamasını yapacağız. Kemal Kılıçdaroğlu sözü veriyorum size. Bu ülkenin başarılı çocuklarını mülakatlarda elediler. Alın teriyle başarı zincirini kırdılar.

Bir ailenin her üyesinin 10 parmağında 10 marifet ama benim memleketin evlatlarında bir şey yok. Şurada gördüğüm her annenin her babanın evladı benim evladım gibi olacak. Onların hakkını yedirmeyeceğiz. Millet İttifakı bu partizanca duruma son verecek. Cumhuriyeti demokrasiyle devleti adaletle taçlandıracağız. İlk adım hak hukuk adalet. Onun mücadelesini vereceğiz.

Ben her evin evladı olmaya çıktım bu yola. Sizin evinizin evladı gibi olacağım. Hapis cezaları verdiler bana. Her türlü engellemeleri yaptılar. Ailemle gittiğim yerleri MOBESE kameralarından takip ettiler. Hatta biraz gülün elimi arkadan bağladım diye İçişleri Bakanlığı hakkımda soruşturma başlattı. 31 Mart seçimlerini kazanınca her türlü iftirayı attılar. Bu millete her gün sıkıştıkları anda terörist diyor bunlar. Millet İttifakı da ne diyor biliyor musunuz? 86 milyon insan benim yerli ve milli vatandaşım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar