İlk yerli otomobil! Vergiler dahil 160 bin TL!

İlk yerli otomobil! Vergiler dahil 160 bin TL!
TOGG için herkes gün sayarken, Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobile sürpriz bir şekilde, satışa çıkarıldı!

İLK YERLİ OTOMOBİL! VERGİLER DAHİL 160 BİN TL!

TOGG un ön satışlarının açılmasına az bir süre kala, pek çok kişi gün saymaya devam ederken sürpriz bir gelişme tüm dikkatleri üzerine çekti. TOGG dan önce satışa sunulan milli ve elektrikli otomobil inanılmaz rakamı ile satışta. İşte detaylar…

Araç değişikliği yapmak veya yeni bir araç almak isteyen pek çok kişi son günlerde heyecanla TOGG yakından takip ediyor. Gerek tasarımı, gerek elektrikli bir araç olması ile birlikte gelen beklentileri karşılayabilir olması derken ön plana çıkan TOGG, pek çok kişi tarafından satışa açılması için geri sayıma devam ediyor.

Ortalama 800 bin TL ile 1 milyon TL arasında olması beklenen TOGG liste fiyatları maalesef bazı kişiler için; öngörülen satış rakamları söz konusu olduğunda yüksek ve erişilmez kalabiliyor. Eğer sizler için de TOGG a sahip olmak, bir hayal ise bu haberimiz sizleri oldukça mutlu edecek!

Mart ayı içerisinde taleplere istinaden sahiplerine teslim edilmesi planlanan TOGG a alternatif olarak daha öncesinde satışa sunulan farklı yerli otomobiller de bulunuyor. İşte detaylar…

Yerli ve uygun fiyatlı otomobil önerileri!

Yerli markalardan biri olan RKS nin A1 modelini incelediğinizde; tıpkı Citröen Ami veya Renault Twizzy gibi kompakt bir elektrikli otomobil olduğunu görmek mümkün. Ruhsatta ise elektrikli otomobil olarak geçmeyen RKS A1 modelini,ı motor ehliyetiyle de kullanmak da 
mümkün.

3 kişilik bir kapasiteye sahip olan RKS A1 model araçta; ön tarafa 1 ve arka tarafa 2 kişi şeklinde bir oturma düzeni yerleştirilmiş. Benzer modellerine kıyasla bu noktada, bu özelliğinin bir avantaj olduğunu söylemek mümkün. Çünkü bildiğiniz üzere diğer modellerin kapasitesi 2 kişi ile sınırlı.

RKS A1 nin diğer bir avantajı ise şüphesiz fiyatı olmalı. Tüm vergiler dahil sadece 160 bin TL ye sahio olabileceğiniz bu araç, muadillerine kıyasla 1-0 önde diyebiliriz. Çünkü kıyaslanan diğer muadillerinde rakamlar ortalama 250 bin TL civarında seyrediyor.

RKS A1 nin seyir halinde hız kapasitesi ise 50 km ile sınırlı. Normal priz aracılığı ile ortalama 6 saatte sarj olma kapasitesine sahip olduğunu da düşünürsek, şehir içi kullanım için oldukça ideal. 

Özellikle İstanbul gibi mega kentlerde yaşayanlar için, mini ve kompakt tasarımı sayesinde park sorunları gibi problemlerin de azaltılmasını destekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar