İlk kez Günboyu'ndan okuyacaksınız... Süleyman Soylu Saygı Öztürk'ün haberine neden bu kadar sinirlendi?

İlk kez Günboyu'ndan okuyacaksınız... Süleyman Soylu Saygı Öztürk'ün haberine neden bu kadar sinirlendi?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun AKP'li Ali Ayvazoğlu'nun hızlı yükselişiyle ilgili yaptığı haber nedeniyle Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e ağır hakaretlerde bulunmasının nedeni belli oldu. İşte detaylar

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU 

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde işçi kadrosunda işe başlayan AKP'li Bahar Ayvazoğlu'nun eşi Ali Ayvazoğlu'nun hızlı bir şekilde yükselerek Trabzon'dan Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne atanmasının hikayesini yazdı.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Saygı Öztürk'e sosyal medya hesabı Twitter'dan çok ağır hakaretlerde bulunarak, "İnsanlık görevimi yapıyorum
Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur
Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır
Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı
Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır" diyerek yüklendi.

Gelin, Ali Ayvazoğlu'nun geçmişte  Süleyman Soylu'yla ilgili verdiği demece göz atalım.

SÜLEYMAN SOYLU NEDEN BU KADAR SİNİRLENDİ? 

Süleyman Soylu'nun Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e bu kadar ağır hakaretlerde bulunmasının sırrı ise Ali Ayvazoğlu'nun 2017'de verdiği bir demeçle ortaya çıktı. 

Ali Ekber Ertürk'ün 2017 tarihli haberinde Ali Ayvazoğlu'nun Turizm İl Müdürü yapılmasıyla ilgili, "Bakanımız Süleyman Soylu'nun takdiriyle geçiş yaptım" dediği görülüyor.  

ayvazoglu.jpg

Daha önce Sözcü'ye de konuyla ilgili konuşan Ayvazoğlu'nun, "Sayın bakanımız Süleyman Soylu'nun takdiriyle özel kaleme geçiş yapmıştım. Ben 2001 yılında AKP gençlik örgütünün kurucusuydum. Eşimin üzerinden yükseldiğim iddiaları doğru değil" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. 

iki.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar