İlk kez bir banka EYT'ye özel emekli promosyonu açıkladı! Ödenecek ücret rakor oldu

İlk kez bir banka EYT'ye özel emekli promosyonu açıkladı! Ödenecek ücret rakor oldu
28 Şubat'ta Meclis'ten geçerek yasalaşan EYT düzenlemesinin ardından bankalar promosyon yarışına başladı. Denizbank, ilk kez EYT'lilere özel promosyon açıklayan banka olurken, EYT'lilere ödenecek rekor ücret netleşmiş oldu.

28 Şubat''taTürkiye Büyük Millet Meclisi''nden (TBMM) geçerek yasalaşan EYT düzenlemesi, 2 milyon 250 bin vatandaş için emekliliğin önündeki engelleri kaldırdı.

Yaşanan depremler nedeniyle EYT''de takvim gecikirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından duyurulan açıklama ile EYT''lilere ödenecek ilk maaşların Nisan ayında hesaplara yatacağı belirtildi. Maaşlarını almak için gün sayan EYT''liler için tek olumlu haber de bununla sınırlı kalmadı.

Aynı zamanda Ramazan ve Kurban bayramları için ikramiye alacak olan 2 milyon 250 bin vatandaş, bankaların emekli müşterilerine sunduğu promosyon kampanyalarından da istifade edebilecek.

DENİZBANK EYT FEDERASYONU İLE GÖRÜŞTÜ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından alınmaya başlanan emekli başvuruların son tarihine yaklaşılırken, EYT ile emekli olacak 2 milyon 250 bin kişiyi kendi müşterisi yapmak isteyen Denizbank, EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ile görüşme gerçekleştirdi. EYT sonrası ödenecek promosyonun görüşüldüğü görüşme sonrasında Denizbank internet sitesinden yayınladığı duyuru ile EYT''lilere ödenecek rakamı resmen açıkladı. 

Denizbank heyeti tarafından EYT Federasyonuna yapılan ziyarette promosyon konusu ele alındı. EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Emeklilik kazanımı sonrası yoğun bir şekilde gelen PROMOSYON görüşme talebinize kayıtsız kalamadık. DENİZBANK Yönetimiyle yaptığımız görüşme sonucu çalışma başlatılacak olup; Yapılan her görüşmeyi, şeffaflık ve açıklık ilkemiz gereği sizlerle paylaşacağız." ifadelerini kullandı. 

DENİZBANK EYT''LİLERE NE KADAR PROMOSYON ÖDEYECEK?

Denizbank''tan yapılan açıklamada "EYT’lilere özel 7.500 TL’ye varan nakit promosyon!" ifadeleri kullanıldı. Normal emeklilere 5 bin TL''ye kadar ödenen promosyon tutarı, EYT''li olup maaşını Denizbank''a taşıyanlara 7500 TL olarak ödenecek. 

Denizbank internet sitesinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

 "Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı!" 

1 FATURA İÇİN TALİMAT VERMEK ZORUNLU

Bankadan yapılan açıklamada 7500 TL''lik promosyon ödemesinden yararlanmak için bir faturanıza otomatik ödeme talimatı vermenizin zorunlu olduğu hatırlatılarak "EYT’lilere özel 7,500 TL''ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz." denildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar