İlber Ortaylı'dan bomba gibi yılbaşı itirafı! Her yılbaşı ne yaptığını açıkladı

İlber Ortaylı'dan bomba gibi yılbaşı itirafı! Her yılbaşı ne yaptığını açıkladı
Prof. Dr. İlber Ortaylı katıldığı bir programda yılbaşı itirafında bulundu. Candaş Tolga Işık'ın Kafa Dergisi’nin YouTube kanalında konuk olarak yer alan Prof. Dr. İlber Ortaylı, yeni yıla girerken ne yaptığını açıkladı.

YouTube'da yer alan Candaş Tolga Işık'ın, Kafa Dergisi’nin kanalında konuk olarak yer alan Prof. Dr. İlber Ortaylı, sene sonlarında ne yaptığını açıkladı. Ortaylı'nın yılbaşı itirafı ise izleyenleri şaşırttı.

İLBER ORTAYLI'NIN YILBAŞI İTİRAFI ŞAŞIRTTI

1 Ocak'a saatler kala 31 Aralık gecesinin Türkiye'dekinin zıttı olarak Avrupa'da cansız geçtiğini ifade eden İlber Ortaylı, ayrıca yılbaşı ve noel arasındaki farkı da vurguladı. Ortaylı “Noel ayrı gecedir." dedi ve "Avrupalılar Noel'de aileleriyle bir araya gelirler ama yılbaşında herkes kendi köyüne, tarlasına, plajına gider” şeklinde konuştu.

GECE 2'DE YATACAKSAM, O GÜN 11'DE UYURUM

Ünlü profesör, Candaş Tolga Işık'ın yılbaşı sorusuna da yanıt verdi. Işık'ın “Yılbaşında ne yaparsınız?” sorusuna “Yatar uyurum" şeklinde yanıt veren İlber Ortaylı'nın cevabı şaşırttı. Ortaylı, yılbaşı için “İnadına uyurum. 02.00'de yatacaksam, o gün 11.00'de uyurum." dedi.

Sebebini ise "Hem gıcıklık olsun diye, hem de canım istiyor diye bunu yaparım.” olarak açıkladı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Öne Çıkanlar