Gönüller Sultanı Hulusi Efendi' yazarı deprem ülkesinde baş sorumlu!

Gönüller Sultanı Hulusi Efendi' yazarı  deprem ülkesinde baş sorumlu!
Dr. Levent Günerman, AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Günerman, Palakoğlu’nun İlahiyat Fakültesi mezunu olduğunu belirterek “Eğitim gördüğü ilahiyat ve tasavvuf ile şu an oturduğu koltuğun alakası ne? Hangi gerekçe ile bu göreve getirildi?” diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan büyük deprem sonrasında AFAD’ın açıklamaları gündemde önemli bir yer edinirken gözler AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü İsmail Palakoğlu''na çevrildi.

Patakoğlu’nun eğitim aldığı bölümle bulunmuş olduğu mertebe arasındaki uyumsuzluğu eleştiren Dr. Levent Günerman “Bu göreve yaklaşık 1 ay önce atanmış. Bu şahıs, getirildiği görevle alakalı hangi bilgilere haiz? Eğitim gördüğü ilahiyat ve tasavvuf ile şu an oturduğu koltuğun alakası ne? Hangi gerekçe ile bu göreve getirildi? Allah''tan korkma, kuldan utanma, haram vs. konularından haberdar mı?” sözleriyle tepki gösterdi. 

 

İSMAİL PALAKOĞLU KİMDİR?

İmam hatip lisesi mezun İsmail Palakoğlu, üniversite eğitimini de İlahiyat Fakültesi''nde tamamladı. Tasavvuf Anabilim Dalında yüksek lisansını tamamlayan Palakoğlu  Gönüller Sultanı Esseydid Osman Hulusi Efendi kitabını kaleme aldı. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar