İktidar emeklilerin aklıyla alay ediyor

İktidar emeklilerin aklıyla alay ediyor
Günboyu Gazetesi'nin bugünkü manşeti

27-03-24-01gun-page-0001-001.jpg

BAKAN IŞIKHAN: EMEKLİLERE ZAM YERİNE, ÖZEL İNDİRİM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaşlarına Temmuz ayına kadar zam yapılmayacağını belirterek sadece bazı kamu kurumlarında ve hizmet sektörlerinde indirim uygulanacağını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kırşehir'de yaptığı konuşmada, emeklilere özel indirim ve kampanyalar düzenleyeceklerini belirtti. SGK olarak, kamu bankalarının miktarları asgari olacak şekilde promosyon ödemelerinde artış sağlanması yönündeki çalışmaların devam ettiğini söyledi. Işıkhan, "Emeklilerimizin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçiriyoruz.

PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, TCDD’de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo’da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinde ve giyim mağazalarında emeklilere özel indirimler sağlayacağız. Belediyeler Birliği ile protokol yaparak emeklilerimizin kültür turlarıyla ücretsiz olarak Türkiye’yi şehir şehir dolaşmalarının temellerini atacağız. Bunun gibi emeklilere imtiyaz sağlayan birçok uygulamayı emekliler yılı kapsamında günbegün kamuoyuna duyuracağız." şeklinde konuştu.

Gazetemizin birinci sayfasını okumak için tıklayınız...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar