İkinci kez evlenen ünlü çiftten boşanma kararı!

İkinci kez evlenen ünlü çiftten boşanma kararı!
Selin Ciğerci, 28 Ekim 2019 yılında eski futbolcu Gökhan Çıra ile dünya evine girmişti. Uzun süren mutlu beraberliklerinin ardından 10 Eylül 2021'de sürpriz bir boşanma gerçekleştirdiler. Boşandıktan sonra tekrar evlenen çift, 27 Temmuz'da tekrar boşanacaklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Düğün hazırlıkları yaparken tekrar boşanma kararı alan Çıra''dan "Birbirimizi kırmaktansa vazgeçmeyi hep bildik" dedikten sonra Ciğerci''den, "İki kez denedik, olmadı" ifadeleri peş peşe geldi.

2019 yılında, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kendisinden 12 yaş küçük olan eski futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturdu. Evliliklerini göz önünde yaşayan ikili, geçtiğimiz sene 9 Eylül''de tek celsede boşandı. Ayrılığa 4 ay dayanan ve ocak ayında barıştıklarını ilan eden çift, 16 Mayıs''ta ikinci kez nikah masasına oturdu. Ancak çiften yine kötü haber geldi.

Kocasına kavuşan Selin Ciğerci Gökhan Çıra ile öpüştüğü anları paylaştı!

İKİLİ BOŞANMA KARARINI AÇIKLADI

Barıştıktan sonra sık sık sosyal medya hesaplarından romantik fotoğraflarını paylaşan ikilinin bir süredir paylaşım yapmaması akıllara ayrılık kararı aldıklarını getirdi. Bir süredir ayrı tatiller yapan çift, dün sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşım yaparak ikinci boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra barıştı - Magazin Haberleri

"EVLİLİK İŞİNİ YİNE BECEREMEDİK"

Instagram hesabından paylaşım yapan Gökhan Çıra, "Biz büyük umutlarla ikinci kez denedik ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek bizim en büyük korkumuz o yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibari ile boşanma kararı almış bulunmaktayız. inşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz" dedi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra''nın En Mutlu Günü.. - Magazin Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar