Iğdır’da yoğun kar yağışı kaza getirdi: 1 ölü, 1 yaralı

Iğdır’da yoğun kar yağışı kaza getirdi: 1 ölü, 1 yaralı
Iğdır'da yoğun kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, TIR'a çarptı. Bir kişi hayatını kaybetti.

Iğdır ilinde etkili olan yoğun kar yağışı, can kaybına neden oldu. Suveren-Korhan karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden bir otomobil, önündeki TIR'a çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, araçta bulunan bir kişi de yaralandı.

Olay, saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden Iğdır istikametine seyir halinde olan Yusuf Çakmaz (27) yönetimindeki 06 CRR 751 plakalı özel otomobil, kar yağışının neden olduğu kaygan zeminde kontrolünü kaybederek kaza yaptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önünde seyreden 64 AB 137 İran plakalı TIR’a arkadan çarptı.

igdirkazahaberi.jpg

Kaza sonucunda otomobilde sıkışan sürücü Yusuf Çakmaz ile bir yolcu, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar, Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, sürücü Yusuf Çakmaz tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yolcunun ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan inceleme devam ederken, yetkililer sürücülere kar yağışı nedeniyle oluşan zorlu hava koşullarında dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik ekipleri, karayolu güvenliği için gerekli önlemleri almaya devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar