Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde "Haftanın Enleri" için aday!

Icardi, UEFA Avrupa Ligi'nde "Haftanın Enleri" için aday!
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı 3-2 yendiği maçta sarı-kırmızılı oyuncu Mauro Icardi, "Haftanın Oyuncusu" için aday gösterildi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ettiği mücadelede, Mauro Icardi'nin performansı dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılı takımın oyuncusu, bir gol atıp, takım arkadaşlarına da iki asist yaparak galibiyette önemli bir rol oynadı. UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Icardi, haftanın oyuncusu ödülü için aday gösterilen dört isimden biriydi.

Maçın kritik anlarında etkili olan Icardi'nin yanı sıra, Karabağ'ın Braga'yı 4-2 yenmesine katkı sağlayan Abdellah Zoubir, Milan'ın Rennes'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada iki gol atan Ruben Loftus-Cheek ve Benfica'nın Toulouse'u 2-1 yendiği müsabakada iki gol kaydeden Angel Di Maria da haftanın oyuncusu ödülü için aday gösterildi.

Icardi aynı zamanda haftanın golü adayları arasında da yer aldı. Maçın son dakikalarında attığı gol, haftanın en güzel golü kategorisindeki adaylar arasında yer alırken, Eguinaldo'nun Shakhtar Donetsk'e karşı Olimpik Marsilya'ya beraberliği getiren golü ve Rafael Leao'nun Milan'ın Rennes'i 3-0 yenmesine katkı sağlayan golü gibi diğer önemli gollerle yarıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar