Icardi için Galatasaraylıları üzecek iddia: İtalyan devi için Sarı kırmızılıları bırakacaktı

Icardi için Galatasaraylıları üzecek iddia: İtalyan devi için Sarı kırmızılıları bırakacaktı
Mauro Icardi'nin Inter'e gitmek için Milan'ın teklifini reddettiği ve Inter'e dönüş yolu bulamayınca Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, geçtiğimiz yıl şampiyonluk yaşayan takımın en önemli parçasıydı.

Attığı 22 golle geçtiğimiz sezona damga vuran Icardi, Sarı kırmızılı ekiple bu sezon başında 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Arjantinli yıldız bu sezon çıktığı 13 maçta 11 gol ve 1 asistlik katkı vererek de geçtiğimiz sezon kalığı yerden devam ediyor.

Galatasaraylıların sevgilisi haline gelen 30 yaşındaki yıldız için İtalyan basınında yeni bir iddia geldi.

Tuttosport'un aktardığına göre, Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin, bu yaz sarı-kırmızılı takıma imza atmadan önce eski kulübü Inter'e dönmenin bir yolunu bulmaya çalıştığı belirtildi.

Inter formasını giymek isteyen Arjantinli yıldız oyuncunun, transfer döneminde bir başka İtalyan devi AC Milan'dan transfer teklifi aldığı ancak Inter'e geri dönmek istediği nedeniyle bu teklifi reddettiği ifade edildi.

İtalyan devi ile anlaşamayan ve Fransız ekibi PSG'de de kalmak istemeyen 30 yaşındaki forvet oyuncu, sonunda geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar