Ibrahimovic'ten milli fubolcuya gönderme!

Ibrahimovic'ten milli fubolcuya gönderme!
Bu sezon başlarında Milan'dan ayrılarak, kırmızıların ezeli rakibi Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, Milano temsilcisinin her kutlamasında protestoların hedefi oluyor. Son olarak Zlatan Ibrahimovic, şampiyonluk turunda otobüste taraftarları selamlarken mikrofonu aldı ve eski takım arkadaşına sataştı.

İtalyan devinde 11 yıl sonra gelen tarihi şampiyonluğun kutlamalarında, dünya yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Milan taraftarlarından Hakan Çalhanoğlu''na mesaj göndermelerini istedi. Deneyimli oyuncu, "Hakan Çalhanoğlu''na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim..." diyerek milli futbolcuya sataştı.

Seri şampiyonu Milan''da taraftar, sezon başında Inter''e transfer olan Hakan Çalhanoğlu''nun her fırsatta protesto ediyor. Hemen hemen her kutlamada milli futbolcunun aleyhine tezahüratlarda bulunurken aynı zamanda ağır şekilde tepki gösteriyorlar.

Milli yıldız ayrıca sezon boyunca her Milano derbisinde ıslıklanmıştı.

Zlatan İbrahimovic''ten Hakan Çalhanoğlu''na gönderme! Mikrofonu aldı ve...

GERGİNLİK ESKİYE DAYANIYOR

Milan''da bir dönem birlikte oynayan Zlatan Ibrahimovic - Hakan Çalhanoğlu ikilisinin arasındaki gerginlik eskiye dayanıyor. Zamanında aralarından su sızmayan takım arkadaşlarının yakınlığı, Hakan Çalhanoğlu''nun Milan''dan Inter''e transfer olmasının ardından bozulmuştu.

Ibrahimovic son çıkardığı kitabı Adrenalina''da Hakan Çalhanoğlu''dan da bahsetmiş ve milli futbolcunun kendisi sayesinde sınıf atladığını öne sürmüştü. İsveçli yıldız ayrıca, Hakan Çalhanoğlu''nun Christian Eriksen''in trajik durumundan faydalandığını iddia etmişti.(Fanatik)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar