Muslera’dan büyük jest!

Muslera’dan büyük jest!
Sarı kırmızılıların başarılı kalecisi Fernando Muslera, kolay kolay unutulmayacak bir jest yaptı.... 12 Kasım'da Başakşehir'i 7-0 gibi tarihi farkla mağlup ettikleri maçın sonrasında galibiyet primini forma giymeyen takım arkadaşlarına dağıtan Uruguaylı eldiven bir kez daha gönülleri fethetti.

12 sezondur hem gösterdiği performans hem de saha dışı çizgisiyle taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, jestlerine  bir yenisini daha ekledi. 7-0''lık zaferle kazanılan Başakşehir maçı sonrası prim kazanmayı hak eden sarı kırmızılı oyuncular 250’şer bin TL kazandı. Bu durum üzerine Muslera’dan prim konusunda şaşırtan hamle geldi.

TÜM TAKIM 150''ŞER BİN LİRA ALDI

Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelen Galatasaray müsabakayı farklı kazanarak maç sonu priminin de sahibi oldu. Sadece oynayan futbolcuların değil, kadrodaki tüm isimlerin yararlanmasını istedi. Kaptan''ın bu isteği doğrultusunda sarı kırmızılı kulüp, Galatasaraylı tüm oyuncular 150’şer bin TL dağıttı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar