İbrahim Büyükak: Tek kişilik gösteriye başlıyorum

İbrahim Büyükak: Tek kişilik gösteriye başlıyorum
Mutluyuz filmi ile seyircileri ile buluşan İbrahim Büyükak, yakın zamanda tek kişilik gösteri yapacağını söyledi.

Yasemin Sakallıoğlu ile başrollerini paylaştığı yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Mutluyuz filmi vizyonda olan Oyuncu Yazar İbrahim Büyükak, Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına konuk oldu.

6 filmi ile seyirci ile buluşan Büyükak, Bursa'dan BKM'ye Eser Yenenler'in referansı ile girdiğini o dönem BKM'de kefillik ile ekibine alım olduğunu söyledi. Yenenler'in kendisine kefil olarak BKM Mutfak'a dahil olduğunu söyleyen Büyükak, uzun seneler dergilere ve gazetelere yazılar yazdığını da dile getirdi.

Kendisinin gülmeyi çok seven biri olduğunu da söyleyen Büyükak, özellikle Hasan Can, Yasemin Sakallıoğlu, Doğu Demirkol gibi isimlere çok güldüğünü de anlattı.

'CEM YILMAZ BİR KAPI AÇTI'

Tek kişilik gösterilerin son zamanlarda sayısının artığına dikkat çeken Büyükak, 'bu kültür iyice yerleşti, Cem Yılmaz bir kapı açtı, önce insanların gözü kortku ancak yeni nesil arkadaşlar herkesin bir tazı var diyerek cesaret gösterdiler' dedi. Televizyon ekranlarında sansürün çok fazla olmasıyla insanların, sahne gösterilerinde, sinema ve tiyatroda sansürsüz içerikleri de izlemek istediğini söyledi.

İbrahim Büyükak, Mart ayında tek kişilik bir gösteri yapacağını ve sahne gösterisine başlayacağını da sözlerine ekledi.


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar