İBB’nin Yüzüncü Yıl kutlamasında dj şovu ilgiyle karşılandı

İBB’nin Yüzüncü Yıl kutlamasında dj şovu ilgiyle karşılandı
Maltepe Etkinlik Alanı'nda kutlana İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü kuruluş yıldönümününde dj ve seyircilerin katılımıyla gerçekleşen şov görsel şölen oluşturdu.

İBB, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü kuruluş yıldönümünü görkemli bir etkinlikle kutladı. Hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan kutlama programında dj şovu ile başladı. DJ’in kutlama gelen kişileri de ekleyerek interaktif olarak gerçekleştirdiği şov büyük ilgi gördü. İzleyicilerin cep telefonlarının ışığıyla katıldığı şovda görsel şölen oluşturdu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü kuruluş yıldönümününde İBB’nin gerçekleştirdği Maltepe Etkinlik Alanı’nda; CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel, CHP Genel Başkan adayı Örsan K. Öymen, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve alanı dolduran İstanbulluların katılımıyla gerçekleştirildi. İmamoğlu, 150 metrelik sahneye, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ile çıktı. Vatandaşları selamlayan İmamoğlu çiftine sahnede İBB’nin çeşitli birimlerinde ve iştirak şirketlerinde çalışan 142 çalışan eşlik etti. İmamoğlu çifti ve çalışanlar, karşılıklı sıraya dizilerek dev bir Türk bayrağını, sahne üzerinde çekileceği göndere elden ele ulaştırdı. Son olarak 4 İBB zabıtasına teslim edilen bayrak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, vatandaşların alkışları eşliğinde göndere çekildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar