''Devletimiz, İBB'nin söylediğini teyit etti''

''Devletimiz, İBB'nin söylediğini teyit etti''
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İBB hakkında ortaya atılan '45 bin kişiyi işe aldılar' iddialarının çürütüldüğünü açıkladı. ''Devletimiz incelemesini tamamladı'' diyen Ongun, karar ile birlikte ''İBB'nin doğru söylediği teyit edilmiştir'' dedi.

İBB hakkında ortaya atılan bir iddia daha sonuçlandı. Mahkemeye taşınan ''İBB''ye 45 bin kişi aldılar'' iddiası hakkında yeni bir açıklama yapan İBB Sözcüsü Murat Ongun, söz konusu iddiaların asılsız çıktığını belirterek, ''''Devletimiz incelemesini tamamladı ve doğruları İBB’nin söylediğini teyit etti. Özür dilemeyecekleri için kamuoyu bilsin istedik'''' dedi.

''''BİRKAÇ AYDIR SESLERİ ÇIKMIYOR''''

İddia hakkındaki mahkeme kararını sosyal medyadan duyuran Ongun, ''''Aylarca “İBB’de 45 bin kişi işe aldılar” dediler. Ama birkaç aydır hiç sesleri çıkmıyor!'''' diye sordu.


NE OLMUŞTU

İBB Meclisi AKP Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu, 10 Aralık 2021’de ''İBB''ye alınan 557 kişinin terör kaydı olduğunu'' iddia etmişti.

Daha sonrasında ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis’teki bütçe görüşmelerinde sözü İBB''ye getirerek, ’33 bin personel alımı yapıldığını, bunun 557 kişinin terör örgütü bağlantısı olduğunu’ iddia etmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar