Hyundai Assan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 1000 araç teslim etti

Hyundai Assan Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 1000 araç teslim etti
Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törende, Hyundai Assan emniyet teşkilatına 1.000 adet araç teslimatı yaptı.

Hyundai Assan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen özel bir törenle Türk emniyet teşkilatına 1.000 adet araç teslim etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve diğer üst düzey devlet yöneticilerinin katıldığı etkinlikte, göreve başlayan 6992 polis memurunun yanı sıra Hyundai TUCSON modeli de dikkat çekti. Emniyet Genel Müdürlüğü, C-SUV segmentinin popüler modeli Hyundai TUCSON'u tercih ederek İstanbul'da görev yapan polis teşkilatına 1.000 adet araç takviyesi sağladı. Yenilikçi ve teknolojik özellikleriyle öne çıkan Hyundai TUCSON, zengin donanım seviyesi ve sürüş dinamikleri ile dikkat çekiyor.

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü’nün TUCSON modelimizi tercih etmesi bizi gururlandırdı. TUCSON'un güvenlik donanımları ve sürüş dinamikleri, emniyet teşkilatının farklı görevlerinde etkili bir şekilde kullanılmasına katkı sağlayacak. Yeni göreve başlayan polis memurlarına başarılar dileriz" dedi.

Türkiye’de Yılın Otomobili ödülüne sahip olan Hyundai TUCSON, Euroncap çarpışma testlerinde de beş yıldız alarak güvenilirliğini kanıtlamış bir modeldir. Bu araç, özellikle güvenlik donanımları, HTRAC dört tekerden çekiş sistemi ve güçlü motor seçenekleriyle öne çıkıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar