Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı

Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı
Keçiören Belediyesi, Gönül Köşkü Huzurevi sakinlerine özel bir sinema etkinliği düzenledi.

Huzurevi sakinleri, görevliler eşliğinde otobüsle sinema salonuna götürülerek, ünlü oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın başrollerini paylaştığı "Arap Kadri" adlı Türk filmi izlediler.

Keyifli bir macera ve komedi tadında geçen film, huzurevi sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Film bitiminde salonu terk eden yaşlıların yüzlerindeki mutluluk, etkinliğin ne kadar keyifli geçtiğini gösterdi. Keçiören Belediyesi, yaş almış vatandaşların sosyal hayata daha fazla katılımını teşvik etmek ve onlara keyifli anlar yaşatmak amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesini sürdürecek.

Belediye Başkanı Mesut Özarslan, belediyeciliğin sadece fiziki altyapıya odaklanmadığını vurgulayarak, "Bizim hizmet anlayışımız, her yaştan vatandaşımıza dokunmaktır. Yaşlılarımız bizim için çok kıymetlidir. Onlara saygı göstermek, kültürümüzün ve dinimizin bir gereğidir. Huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak için onların hayatına renk katmak, bizim önceliğimizdir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar