Avşar Kızı’ndan aldatılma itirafı! “Dört sene iyi idare etmiş”

Avşar Kızı’ndan aldatılma itirafı! “Dört sene iyi idare etmiş”
Özel hayatıyla magazin dünyasında adından sıkça bahsettiren Hülya Avşar, 2005 yılında eşi Kaya Çilingiroğlu'nun 'Ferrari' sorusunu Feraye anlaması sonucu aldatıldığı ortaya çıkmıştı. Eski eşinden ihanet gerekçesiyle ayrılan Avşar Kızı, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

1997 yılında Kaya Çilingiroğlu ile nikâh masasına oturan Avşar’ın bu beraberlikten bir kızı dünyaya geldi. İhanet gerekçesiyle 2005''te evliliklerini sonlandıran Hülya Avşar, 18 yıl önce yaşanan meşhur ''Ferrari'' olayına dair açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam kız kardeşleri Helin Avşar, Leyla Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Tarabya''da bir restoran çıkışından görüntülenen Avşar, basın mensuplarına kız kardeşi Leyla''nın doğum günü için bir araya geldiklerini dile getirdi.

2005 yılında eski eşinin ''Ferrari'' sorusunu Feraye anlaması sonucu ünlü şarkıcının aldatıldığı ortaya çıkmıştı. Gece gezmesinde görüntülenen Kaya Çilingiroğlu, habercilerin yeni aldığı arabayı kastederek "Hayırlı olsun efendim, Ferrari''yi yeni mi aldınız?" demesi üzerine alkolün de etkisiyle "Sen Feraye''yi nereden göreceksin?" şeklinde istemeden yeni ilişkisini itiraf etmişti.

AVŞAR: BEN ALDATILDIĞIMI 4 SENE SONRA ÖĞRENDİM
Hülya Avşar’a, o dönem magazin gündemine bomba gibi düşen olayın hatırlatılması üzerine, "Çok komik bir durum değil mi? O zaman çok koymuştu ama şimdi sadece gülüyorum. Kaya zaten çapkın bir adamdı. Ben aldatıldığımı dört sene sonra öğrendim. Dört sene iyi idare etmiş" diyerek, kahkahalarla ayrıldı.

“YAKIŞIKLI SEVMİYORUM”
Yeni şarkısı ‘Anlatma’ için kamera karşısına geçen Hülya Avşar, klibindeki partnerini ise yolda yürürken bulduğunu açıklamıştı.

Klibinde rol alan kişinin eski eşi Kaya Çilingiroğlu''na benzetilmesiyle ilgili olarak, "Ben o düşünceyle oynatmadım ama sonradan baktım gerçekten benziyor. Ya benim bilinçaltım ya da tarzım o olduğu için. Ben fazla yakışıklı erkek sevmiyorum" ifadelerini kullandı.

Avşar Kızına klipte eşlik eden Murat Altan''ın eski eşinin ikizi gibi olması gözlerden kaçmamıştı.

ÇIPLAK HÂLLERİ OLAY OLMUŞTU
Yatak odası karelerini paylaşan Hülya Avşar''ın jartiyerli pozları sosyal medyayı adeta sallamıştı. Yeni şarkısı ''Anlatma''yla alakalı konuşan şarkıcı, "Çok mutluyum, keyifli yani. Şarkımız çok güzel oldu, ben de çok seviyorum şarkımı" ifadelerine yer vermişti.

“BELKİ DE KARGA BURUNLU SEVİYORUM”
Yolda bulup klibinde oynattığı Murat Altan''ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu''na benzerliği hatırlatılınca, "Hiç ilgisi yok. Burnuyla sanki biraz bağdaşlaştırdınız. Bence Kaya da çok yakışıklı ve karizmatik bir adam, net. Gördüğüm en şık giyinen insanlardan biri, en kültürlü insanlardan biri. Onun o karizması hep sapyoseksüel olmasından bahsediyoruz ya...”

Zaten zeki olan ve davranışlarıyla hayattaki duruşuyla olan herkes benim için en yakışıklı, hoş adamdır. Tipine göre çok fazla karar vermiyorum. Murat da boylu poslu, karizmatik adam. Kameraya yakışır, kameranın seveceği bir tipti. Belki benim tipim böyle. Belki de karga burunlu seviyorum" diyerek espiri yaptı.

"ŞARKICIDAN ÇOK OYUNCUYUM"
Çıplak görüntüsüyle alakalı konuşan Avşar, "Yalnızlığı anlatabilecek en güzel şey oydu, yazarken. Yalnızlığı çok düşündüm, dedim ki ben böyle bir şey yapayım. Sahneyi çekerken hiç zorlanmadım. Ben oyuncuyum, daha zorlanmam gereken ama zorlandığım şeyler oldu sinema filmleri çekerken. Şarkıcıdan çok oyuncuyum" şeklinde konuştu.

Sahneyi çekerken sınırlı sayıda set çalışanın olduğunu belirten Hülya Avşar, "O kadar da pervasız değiliz. Her şeyin bir taktiği var. Yöneten de ben olduğum için her şeyi istediğim gibi organize ettim" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar