Hükümet ne derse desin bu kota ekonomik durumu ortaya koydu

Hükümet ne derse desin bu kota ekonomik durumu ortaya koydu
Çayın en çok üretildiği ve tüketildiği şehirlerden olan Rize'de bir markette çekilen görüntü büyük şaşkınlığa yol açtı.

HÜKÜMET NE DERSE DESİN BU KOTA EKONOMİK DURUMU ORTAYA KOYDU

Hükümet cephesinden sürekli olarak her şeyin yolunda olduğunda ve ülkede herhangi bir üründe tedarik sıkıntı yaşanmadığına dair açıklamalar yapılıp dursa da sosyal medyada yapılan paylaşımlar ekonomik tabloyu net bir şekilde ortaya koyuyor.

Rize''de bulunan bir markette çekilmiş fotoğraf paylaşıldıktan sonra adeta infial yarattı. Rize''nin en ünlüleri arasında yer aldığı belirtilen markette çayların satıldığı raftaki uyarıda yer alan yazıyla çay satışına sınırlama getirilmesi dikkat çekti.

Çay tarımıyla ünlü Doğu Karadeniz''de yer alan, Türkiye''de çay üretiminin büyük bir bölümünü karşılayan Rize''de çekilen ilginç görüntü sosyal medyaya da yansıyarak geniş yankı uyandırdı.

SINIRLI ÇAY SATIŞI

Gazeteci İsmail Saymaz''ın Twitter hesabında paylaştığı fotoğraflarda markette çay rafında çay satışında sınırlama olduğu belirtilen bir yazı yer alıyor. Yazıda, çay çeşitleri satışının 1 adetle sınırlı olduğu ifade ediliyor.

"RİZE''NİN ÇOK ÜNLÜ MARKETLERİNDEN BİRİ"

Saymaz, fotoğraflara yer verdiği paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

"Burası Rize’nin çok ünlü marketlerinden biri. Çayın başkenti Rize’de markette çaya satış kotası getirilmiş. Bir paketten fazlası alınamıyor"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar