HÜDAPAR Genel Başkanı Türk Bayrağı'nı hedef aldı: Skandal sözleri büyük tepki çekti

HÜDAPAR Genel Başkanı Türk Bayrağı'nı hedef aldı: Skandal sözleri büyük tepki çekti
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Türk Bayrağı'na ilişkin skandal sözler söyledi. Yapıcıoğlu "Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli" dedi.

Habertürk''te Kürşad Oğuz''un sorularını yanıtlayan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Türk bayrağına ilişkin sözleri büyük tepki çekti.

Yapıcıoğlu, "Birileri ısrarla Türk bayrağı dediğinde aynı birileri gidip öbür taraftan Kürt''ü kışkırtıp ''Bu Türk''ün bayrağı senin bayrağın nerede, sen de bir bayrak edin'' diye sıkıştırıyor. Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli." dedi.

Yapıcıoğlu’nun konuşmasında yer alan ifadeler şöyle:

"Şimdi biz diyoruz ki yeni anayasada değiştirilemez madde olmamalı, diyor ki; HÜDA-PAR şu maddeleri değiştirecek. Gelin hep beraber bu milletin temsilcileri olarak tüm siyasi partiler bir masada olsun ve bir anayasa yapalım diyorum. Neticede bizim yazdığımız anayasa, beşer kelamıdır. Üzerinden zaman geçince eskir. Bugün için mükemmel bir metin ortaya koyduğumuzu düşünebiliriz. Fakat torunlarımızın torunları da bu maddelere dokunamaz diye bir kayıt koymanın ne anlamı var, kimin hakkı var. u varken birileri ısrarla Türk bayrağı dediğinde aynı birileri gidip öbür taraftan Kürt''ü kışkırtıp ''Bu Türk''ün bayrağı senin bayrağın nerede, sen de bir bayrak edin'' diye sıkıştırıyor. Türk bayrağı yerine Türkiye bayrağı denmeli. Ülkelerin bayrağı olur ve bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar