Yıllarca hosteslik yaptığı otobüsün kaptan şoförü oldu! Biz kadınlar her yerde olalım

Yıllarca hosteslik yaptığı otobüsün kaptan şoförü oldu! Biz kadınlar her yerde olalım
Zonguldak’ta ikamet eden 29 yaşındaki Yeliz Toronoğlu, 10 yıl önce hosteslik yaptığı şehirler arası yolcu otobüsün kaptanı oldu.

Geçen yıl ehliyetini alan Toronoğlu, iki hafta önce kaptan olarak ilk şehirler arası seferine çıktı. Yeliz Toronoğlu, “Yapmak isteyen varsa cesaretini toplayıp yapsın. Hayallerinin peşinden gitsin. ‘O onu demiş, bu bunu demiş’ gerçekten önemli değil. Önemli olan kendimizin ne istediği” ifadelerini kullandı.

“HERKESİN CESARET EDEBİLECEĞİ BİR MESLEK DEĞİL”

Kendisine güvendiği için patronuna teşekkür eden Toronoğlu, “Ufak tefek hatalarım oluyor ama onu da fırça yiye yiye düzeltiyorum. Yolcudan yana hiçbir sorun yaşamadım. Herkes teşekkür ve tebrikle indi. Koca otobüs ve arkanda 41 insan var, herkesin cesaret edebileceği bir meslek değil. 3 gün yoldayım sonra ailemle zaman geçiriyorum. Sağ olsun çevrem de beni cesaretlendirdi. Daha istekli oldum” şeklinde konuştu.

“KADINLAR HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞSUN”

Kadınların istediklerini başarabileceğini söyleyen Yeliz Toronoğlu,”İsterim ki kadınlar kendi ayakları üstünde dursun. Kimseye muhtaç olmasınlar. Hayallerinin peşinde koşsunlar. Biz kadınlar, birlik ve beraberlikle her yerde olalım. Bence kadınlar bu işte daha başarılı olur çünkü erkeklerden daha dikkatliyiz. Erkekler direksiyonda daha agresif, biz ise daha sakiniz” dedi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar