Hollanda'dan vatandaşlarına "İsrail'e acil seyahatleri erteleyin" tavsiyesi

Hollanda'dan vatandaşlarına "İsrail'e acil seyahatleri erteleyin" tavsiyesi
Hollanda hükümeti, İsrail ile İran arasında tırmanan gerilim sebebiyle vatandaşlarına, "İsrail'e acil olan seyahatleri erteleyin" uyarısında bulundu.

Hollanda Hükümeti, İsrail ile İran arasındaki gerilimin tırmanması nedeniyle vatandaşlarına yönelik önemli bir seyahat uyarısı yaptı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle İsrail-Gazze sınırı ve İsrail'in Mısır, Lübnan ve Suriye sınırları dışındaki bölgelere seyahatlerde ciddi risklerin bulunduğuna dikkat çekildi.

Açıklamada, İsrail'e yapılacak seyahatlerde normalde turuncu olan seyahat kodunun, "mevcut durum" nedeniyle daha da kritik hale geldiği vurgulandı. Bu kapsamda, acil olmayan seyahatlerin ertelenmesinin güvenlik açısından önemli olduğu belirtildi.

İran ile İsrail arasındaki gerilimin artmasıyla birlikte İsrail'deki güvenlik durumunun belirsizliğe sahip olduğu ifade edilen açıklamada, Gazze ve çevresinde ve İsrail ile Lübnan arasındaki bölgede roket ve dron saldırılarına maruz kalınabileceği uyarısı yapıldı.

Hollanda Hükümeti, vatandaşlarının güvenliği ve sağlığı için bu uyarıların dikkate alınması gerektiğini vurgularken, seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve gerektiğinde ertelemeleri konusunda uyardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar