Hollanda Teknik Direktörü Ronaldo Koeman Türk hakemi yerden yere vurdu: Bu seviyede yetersiz

Hollanda Teknik Direktörü Ronaldo Koeman Türk hakemi yerden yere vurdu: Bu seviyede yetersiz
Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu mücadelesinde Cebelitarık ile Hollanda karşı karşıya geldi. Konuk ekibin teknik direktörü Ronaldo Koeman, Hakem Arda Kardeşler'e yönelik sert ifadeler kullandı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu karşılaşmasında Hollanda deplasmanda grupta son sırada yer alan ve puanı bulunmayan Cebelitarık'a konuk oldu. Hollanda maçı 6-0'lık skorla kazandı.

skysports-ronald-koeman-barcelona-5558436.jpgARDA KARDEŞLER'E TEPKİ

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Ronaldo Koeman, Hakem Arda Kardeşler hakkında açıklamalarda bulundu.

7c92f1a1f7874e63bdbf1528a9326ff2.jpg

Koeman, Kardeşler hakkında; "Cebelitarık Milli Takımı sık sık çok çirkin fauller yaptı ve onlara karşı hiçbir önlem alınmadı.

Bu seviyede bir hakemi Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki standartlara ulaşmasını beklersiniz, ama durum böyle değildi. Cebelitarık için üzülmüş gibi görünüyordu. Bunu dördüncü hakeme de söyledik, ama o sadece güldü. Böyle bir şeyin futbolla hiçbir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

thumbs-b-c-a77e7aef04d317123c1595d587888f28.jpg

"BU SEVİYEDE DAHA İYİSİNİ BEKLERKEN HİÇBİRİ CİDDİYE ALINMADI"

Koeman, Cebelitarık'ın sık sık zaman geçirdiği ve Arda Kardeşler'in bunu görmezden geldiğini de vurgulayarak; "Aynı derecede rahatsız edici bir başka şey de zaman kaybıydı. Buna karşı hiçbir önlem alınmadı ve uzun süren sakatlık tedavileri ile beş oyuncu değişikliğinin ardından iki ve üç dakika duraklama gösterildi.

Bu süreçte kaleci her fırsatta oyunu 45 saniyede başlattı. Bu seviyede daha iyisini beklerken hiçbiri ciddiye alınmadı" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar