Hidayet Türkoğlu’ndan Hakem Erşan Kartal’a kadına şiddet vetosu! Önünü kapattı

Hidayet Türkoğlu’ndan Hakem Erşan Kartal’a kadına şiddet vetosu! Önünü kapattı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, geçen yıl hakemlik lisansı iptal edilen Erşan Kartal’ın kariyer basamaklarının önünü kapattı.

Erşan Kartal, geçen yıl Bursa'da oynanan ve rakip takımın 103-91 kazandığı maçta ev sahibi takımın antrenörü Dusan Alimpijevic ve Frutti Extra Kulübü Başkanı Sezer Sezgin ile gergin diyaloglara girmiş, masa saatini kırması sonrasında ise TBF Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

ersan-kartal-scaled.jpg

CEZASI 16 AYDAN 4 AYA DÜŞÜRÜLDÜ

TBF Disiplin Kurulu, Kartal’a bu olayın ardından 1 yıl 4 ay ceza verdi. Tahkim Kurulu, Kartal’ın cezasını 16 aydan 4 aya düşürdü.

SEVGİLİSİNE ŞİDDET UYGULADI İDDİASI

Kartal’ın ihraç edilmesinin arka planında ise kadına şiddet olayının olduğu iddia edildi. Antalya’da KADES’i arayan genç bir kadın sevgilisi olduğunu söylediği Erşan Kartal’ın kendisini darp ettiğini iddia etti. Kadın Erşan Kartal için Antalya 1'inci Aile Mahkemesi'nden "Uzaklaştırılma kararı" da aldırdı.

mll.jpg

HİDAYET TÜRKOĞLU’NDAN SERT TEPKİ

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, hakemliğe dönüş için TBF'ye suç duyurusunda bulunan Kartal’a sert tepki gösterdi. Türkoğlu "Ben kadına şiddet uygulayan birine hakemlik yaptırmam" ifadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar