Hesabına yanlış gelen 35 bin lirayı iade etti

Hesabına yanlış gelen 35 bin lirayı iade etti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yanlışlıkla hesabına gelen 35 bin TL’yi gören şahıs, parayı sahibine geri teslim etti.

Taşköprü ilçesinde ikamet eden 65 yaşındaki Faik Aydın, banka hesabına para geldiğini gördü. Hesabını kontrol eden Faik Aydın, yanlışlıkla gelen 35 bin TL’yi sahibine geri yolladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan bir kişinin yanlışlıkla hesabına 35 bin TL yolladığını söyleyen Faik Aydın, “Bugün saat 11.00 sıralarında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden bir kardeşimiz beni telefonla aradı. Hesabıma yanlışlıkla para gönderdiğini söyledi.

"ÖNCE ŞÜPHELENDİM"

Ben de hemen bankaya giderek yetkililerden bilgi aldım. Bu ara dolandırıcılık olayları çoğaldı. Önce şüphelendiğim için ben de yetkililere danışarak gereğini yaptım. Bankaya giderek hesabıma yatan paranın doğruluğunu teyit ettim. Bankadaki arkadaş doğru olduğunu söyleyince bende 35 bin TL’ye tekrar geri aynı bankaya ve hesaba yolladım” dedi.

Çevresinde olan bazı iyi niyetli arkadaşlarının benzer olaylarla dolandırıldığını belirten Faik Aydın, “Bu sıralarda dolandırıcılık olayları arttı. Fakat bu sebepten ötürü çevredeki bazı arkadaşlarımız mağdur oldu. Bende o arkadaşın mağdur olmaması için parayı iade ettim. Memleketimizde iyi niyetli insanlar çoğalsın. Paranın yanlışlıkla hesabına yatırıldığını görünce bende parayı iade ettim” diye konuştu.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar