Her bölümünün gerçek olduğu Simpsonlar 2024 kehanetiyle korkuttu! Yeni felaket kapıda mı?

Her bölümünün gerçek olduğu Simpsonlar 2024 kehanetiyle korkuttu! Yeni felaket kapıda mı?
Daha önce yapılan kehanetlerle gündeme gelen ve neredeyse her bölümde anlatılanların gerçek olduğu bilinen The Simpsons dizisinin 2024 kehaneti izleyenleri korkuttu.

Daha önce birçok kehaneti gerçekleşen The Simpsons dizisinin 2024 senesine dair kehaneti, izleyicileri endişelendirdi. Her bölümde anlatılanların gerçekleşmesiyle ünlenen dizinin son kehaneti, 2024 senesinde yaşanacak bir güneş fırtınasına işaret ediyor.

Daha önce kehanet ettiği olaylar arasında koronavirüs salgını, Donald Trump'ın başkanlık seçimlerini kaybetmesi, Fox'un Disney'e satılması, Lady Gaga'nın uçarak Super Bowl'da sahne alması, Beyrut patlaması, akıllı telefonlar, Kobe Bryant'ın ölümü gibi birçok olayın gerçekleşmesiyle dikkat çeken dizinin 2024 senesi kehaneti, güneş fırtınasının dünya genelinde elektrik kesintilerine sebep olacağını ve modern çağa ciddi zararlar vereceğini öne sürüyor.

Dizide yer alan sahnelerde, güneş fırtınasının etkisiyle tüm elektronik eşyaların işlevsiz hale geldiği ve toplumun ilkel koşullara döndüğü gösteriliyor. 2024 senesi için bu felaketi öngören kehanet, izleyicileri endişeye sevk etti ve güneş fırtınasının potansiyel etkileri konusunda tartışmalara neden oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar