Böyle yetenek görülmedi! Hem iki elini hem de iki ayağını kullanarak resim çiziyor...

Böyle yetenek görülmedi! Hem iki elini hem de iki ayağını kullanarak resim çiziyor...
29 yaşındaki Rajacenna Van Dam isimli bir ressam yeteneğiyle sosyal medyada gündem oldu. Dünya basınındaki yerini alan Dam, hem iki elini hem de iki ayağını aynı anda kullanarak resim çiziyor.

Hollanda’da yaşayan Rajacenna Vam Dam, henüz 4 yaşındayken modellik yapmaya başladı. İlk kez bir televizyon programına katılarak oyunculuk kariyerine adım attı.

Uzun bir süre çocuk oyuncu olarak sinema filmi ve dizide yer alan Dam, 12 yaşında çocuklara yönelik bir televizyon programında sunucu oldu. Resim tutkusu 16 yaşında başlayan Rajacenna Dam, yeteneğini keşfettiğinde sosyal medyadan paylaşmaya başladı.

“BU TAMAMEN DOĞAL BİR DURUM”

İki eliyle aynı anda çizim yapabildiğini keşfettiğinde yeteneğini bir sonraki seviyeye taşıyarak, devreye ayaklarını da soktu. Hem iki eli hem de iki ayağıyla çizim yapan Dam, resim kağıtlarını da kameraya doğru çeviriyor.

Yani kamerada düz görünebilmesi için ters bir şekilde çizim yapan Dam, “Bu şekilde çizim yapmak bana zor gelmiyor. Bu tamamen doğal bir durum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcıları Dam’ın gönderilerine yoğun ilgi gösterirken bir kullanıcı, “Bu inanılması güç bir yetenek” yorumunu yaptı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise, “Daha önce böyle bir şey görmedim” yorumunu ekledi.
Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Gerçekten izlerken hayran kaldım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar