HDP İstanbul İl Başkanlığı’nda gözaltı!

HDP İstanbul İl Başkanlığı’nda gözaltı!
İstanbul Valiliği, Beyoğlu'ndaki HDP İl Başkanlığı binasına girerek eşyalara zarar veren kişi hakkında bir açıklama yaptı.

Beyoğlu''ndaki HDP İl Başkanlığı binasına girerek yüksek sesle bağıran ve eşyalara zarar veren kişi gözaltına alındı. 

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 11.30 sıralarında Beyoğlu''ndaki HDP İl Başkanlığı binasına giren M.B. adlı kişinin, binada yüksek sesle bağırdığı ve içerideki eşyaları yere attığı yönünde ihbarda bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerince şüphelinin gözaltına alındığı kaydedildi. Şüphelinin herhangi bir terör kaydının bulunmadığı bildirilen açıklamada, ancak "Cumhurbaşkanına hakaret", "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanuna muhalefet", "cinsel taciz", "cinsel saldırı", "tehdit", "hakaret, "mala zarar verme" ile "ibadethane ve mezarlıklara zarar verme" suçlarından kaydının olduğu belirtildi.

Açıklamada, şüpheli hakkında yapılan araştırmada Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi''nde kaydının bulunduğu, konuyla ilgili tahkikatın devam ettiği aktarıldı. (AA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar