Hazal Kaya kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı

Hazal Kaya kızının fotoğrafını ilk kez paylaştı
Hazal Kaya, Leyla Süreyya'nın birinci yaşını geride bırakmasının mutluluğunu, sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir mesajla ve çekilen aile fotoğrafıyla takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, mutlu bir beraberliklerini taçlandıran ikinci çocukları Leyla Süreyya'nın doğum gününü özel bir partiyle kutladı.

2019 yılında Ali Atay ile evlenen ve aynı yıl Fikret Ali adında bir oğulları dünyaya gelen Hazal Kaya, 2023 yılında Leyla Süreyya'ya kavuşmuştu. Özel hayatını genellikle gözlerden uzak tutan ünlü oyuncu, bu sefer kızı Leyla Süreyya'nın doğum günü vesilesiyle aile mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Hazal Kaya'nın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf, ilk kez kızı Leyla Süreyya'nın yüzünü göstermesiyle dikkat çekti. Mutlu bir aile pozu veren Kaya ve Atay çifti, Leyla Süreyya'nın birinci yaşını coşkuyla kutladı. Paylaşılan fotoğrafın altına Hazal Kaya duygusal bir not düştü: "Canım kızım, kalbim Süreyya’m. Sen güneş gibi doğup dünyamızı aydınlatalı tam bir yıl oldu hala inanamıyorum! İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. Bu dörtlü fotoğraflara baktıkça gözlerim doluyor, sizinle aile olmak ne güzel."

hazal.jpg

Hazal Kaya'nın samimi ve duygusal paylaşımı, sevenlerinden büyük beğeni ve tebrik mesajları aldı. Özellikle Leyla Süreyya'nın doğum günü partisiyle birlikte paylaşılan aile fotoğrafı, takipçiler tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar