Hayal Köseoğlu seçimden sonra ağladığı anı paylaşarak isyan etti!

Hayal Köseoğlu seçimden sonra ağladığı anı paylaşarak isyan etti!
Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu seçim sonrası kendisine gelen mesajlara dayanamadı. Kendisine ikinci turdan sonra 'çatla, patla, kudur' yazanlara içindekileri ağlayarak döktü.

HANDE KARACAN/GÜNBOYU

Adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkça belli eden ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, seçimin ilk turundan sonra Sinan Oğan'a yazdığı açık mektupla gündem olmuştu. Seçimden sonra kendisine 'çatla, patla, kudur' yazanlara ağlayarak cevap verdi.

Sosyal medyada aktif olan ve gündemi de yakından takip eden oyuncu seçim sonrası ağladığı anın fotoğrafını çekip "Hayırlı uğurlu olsun çatladık patladık" ifadelerini kullandı.

o.jpg

Hayal Köseoğlu bir diğer paylaşımında ise ekonomik durumuna dair analizlerde bulundu. Oyuncu "Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi..." şeklinde konuştu.

o0p.jpg

opp.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar