Havalanan uçak alev alev yandı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Havalanan uçak alev alev yandı: O anlar saniye saniye kaydedildi!
Miami Uluslararası Havaalanı'ndan havalanan Boeing 747, gökyüzünde bir dehşet anına sahne oldu! Havada alev alış anları, dehşet verici bir şekilde kaydedildi.

Miami Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan Boeing 747, gökyüzünde yaşanan dehşet verici bir anıyla gündeme geldi! Uçak, havada alev alarak gerçekleşen olay, dehşetengiz bir şekilde kaydedildi.

ABD'den gelen endişe verici görüntülerde, Miami Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan Boeing 747 kargo uçağının havada alev alarak yaşadığı anlar şoke edici bir şekilde kaydedildi.

Korkunç olay, bir cep telefonu kamerası tarafından kayıt altına alındı.

2.webp

Uçaktan elde edilen bu çarpıcı görüntülerin ardından, Atlas Air'e ait Boeing BA.N 747-8 kargo uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra motor arızası sebebiyle acil bir iniş yapmak zorunda kaldı.

ATLAS AİR TARAFINDAN AÇIKLAMA

Atlas Air, yaptığı açıklamada, "Mürettebat, tüm standart prosedürlere uyarak Miami'ye güvenli bir şekilde döndüğünü" belirtti. Şirket, dün geç saatlerde meydana gelen olayın nedenini araştırmak için inceleme başlatacağını da duyurdu.

1-002.webp

Sosyal medya platformu X'te paylaşılan videolarda, uçuş sırasında uçağın sol taraftaki kanadından yükselen alevler görülüyor. Reuters, henüz videoların gerçekliğini teyit edemedi.

Boeing 747-8 uçaklarında dört adet General Electric GEnx motoru bulunmaktadır.

Miami Uluslararası Havalimanı, Miami-Dade İtfaiye ekiplerinin olaya müdahale ettiğini ve herhangi bir yaralanma olmadığını açıkladı.

cargo-planes-banner.jpg

Boeing, Federal Havacılık İdaresi (FAA) ve General Electric, Reuters'ın sorularına henüz yanıt vermedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar