Hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı

Hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı
Beşiktaş’ta hatalı "U" dönüşü yapan araca motosiklet çarptı. Kazada bir kişi ağır yaralandı.

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, yasak yerden "U" dönüşü yapmaya çalışan bir hafif ticari araca çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, olayın şiddetini gözler önüne serdi.

Olay, Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde saat 02.10 sularında gerçekleşti. Motosikletli Semanur Hacıoğlu (25), yasak bölgeden "U" dönüşü yapmaya çalışan 17 ST 964 plakalı hafif ticari araca yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hacıoğlu, yola savruldu ve ağır yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koşarken, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralıya ilk müdahalede bulundu. Ağır yaralı olan Hacıoğlu, ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, yapılan müdahalelere rağmen durumunun ciddiyetini koruduğu ve entübe edildiği öğrenildi.

aw171750-03.jpg

Kazaya karışan hafif ticari aracın sürücüsü A.Ö., polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesi alınan A.Ö., adliyeye sevk edildi. Yapılan işlemlerin ardından sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de incelemeye alınarak detaylı bir şekilde değerlendirilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar