Hastane morgunda tüyler ürperten olay! Cesede tecavüz etti

Hastane morgunda tüyler ürperten olay!   Cesede tecavüz etti
İngiltere’de bir hastanede 30 yaşında bir adamın yaptıkları kan dondurttu. Skandal olay hastanenin güvenlik kamerasında ortaya çıktı.

Tecavüz ve cinsel istismar olayları arasında yurt dışında yaşanan son olay duyanları şaşkına çevirdi. İngiltere’de bulunan Galler Prensesi Diana Hastanesi'nde yaşanan skandalın detayları mide bulandırdı.

morg | Bölge Haber Ajansı

30 yaşındaki Damon Tingay isimli kişinin hastane morguna girerek bir cesede cinsel istismar bulunduğu ortaya çıktı. Duyanların kulaklarına inanamadığı olay hastane kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Morg Ünitesi Yenilendi

Skandalın patlak vermesinin ardından gözaltına alınıp ardından tutuklanan Damon Tingay korkunç gerçeği itiraf etti. Sorgusunda cesetle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf eden adam hakkında mahkemede psikiyatride randevu olup rapor alması istendi. Doktor kontrolünden geçmesi istenen Tingay’ın hakkında halka yönelik potansiyel tehlike oluşturduğu yönünde de rapor hazırlanacağı ifade edildi.

Morglarda Çalışan İnsanların İlginç Deneyimlerinden Öğrendiğimiz Cesetler Hakkında 15 Ürkütücü Bilgi

100’DEN FAZLA CESEDE TECAVÜZ ETMİŞ

Yine benzer bir olayın yaşandığı İngiltere’de morgda çalışan teknik servis çalışanı David Fuller’in hayatını kaybeden Azra Kemal isimli kızın cesedine tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı.

Fuller’in daha öncede iki kadını öldürüp cesetlerine tecavüz ettiği, çalıştığı hastanenin morgunda da 100 kadına tecavüzde bulunduğu gerçeği kan dondurmuştu.

GENÇ KADIN 40 ÖLÜ ERKEKLE İLİŞKİYE GİRDİ

Olaylar arasında en dikkat çeken olay ise 1979 yılında 33 yaşındaki Karen Greenlee isimli kadının 40 ölü erkekle ilişkiye girmesi oldu. Bir mumyacıda çırak olarak çalışan kadın Nekrofili olduğunu itiraf etmiş yazığı mektuplara yaptıklarını tek tek anlatmıştı.

Bir mumyacı çırağı olarak çalışan Karen Greenlee, 1979 yılında 33 yaşındaki bir adamın tabutunu arabayla cenaze evine götürmesi gerekiyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar