Hastane koridorlarında başıboş köpekler cirit attı! Görenler gözlerine inanamadı

Hastane koridorlarında başıboş köpekler cirit attı! Görenler gözlerine inanamadı
Sokaklardaki başıboş köpeklerin neden olduğu tehlikelere her gün bir yenisi eklenirken, bu defa başıboş köpeklerin hastane koridorunda dolaştığı bir video sosyal medyada gündem oldu.

Hayvanseverler ile çocuklarının hayatları için endişelenen aileleri karşı karşıya getiren başıboş köpek sorunu her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor.

Türkiye''de başıboş köpeklerin neden olduğu sorunlar haber sayfalarından eksik olmuyor. Geçtiğimiz günlerde bir çocuğu boynundan ısırarak ölümüne neden olan başıboş köpekler hakkında Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile Fox TV sunucusu Gülbin Tosun arasında şiddetli bir tartışma yaşanmıştı.

HASTANE Mİ HAYVAN BARINAĞI MI?

Tartışmanın yankıları sürerken Kocaeli''den gelen bir görüntü herkesi şok etti. Kocaeli Üniversitesi Hastanesi''nin koridorlarında birçok başıboş köpeğin dolaştığı videoyu gören vatandaşlar sert tepki göstererek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''ya şikayette bulundu.



İNSAN BİLE ALINMIYORKEN HAYVANLAR ALINIYOR

Hastane gibi hijyen kurallarının sıkı denetime tabii tutulması gereken mekanlarda zaman zaman enfeksiyon riski gerekçesiyle insanlar bile hastane koridorlarına alınmıyor. Hal böyleyken, sokaktan gelen birkaç köpeğin koridorlarda gezinmesi pek çok vatandaştan tepki çekti.

Köpeklerin varlığından tedirgin olanların, kendilerini onlardan uzak bir noktaya atmaya çalışması dikkatleri çekerken hayvanlara müdahale edilmediği görüldü.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar