Hastalıkları bıçak gibi kesip atıyor! Bir kaşığa 3 damla sıkmanız yeterli

Hastalıkları bıçak gibi kesip atıyor! Bir kaşığa 3 damla sıkmanız yeterli
Özellikle soğuk havaların gelmesiyle grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklarda artış gözlenmektedir. Sizler için vücut direncinizi artıracak, bağışıklığınızı güçlendirecek formülü bulduk. Yalnızca bir kaşık pekmeze 3 damla sıkmanız yeterli.

Pekmezin insan sağlığına olan faydalarını hepimiz biliyoruz, değil mi? Demir, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve çinko gibi mineraller açısından zengin olan pekmez, vücut direncini arttırmak için oldukça etkilidir. Bu mucizevi besin, C vitamini ve potasyum bakımından zengin olan limon ile birleştiğinde ise şifa deposu haline gelir.

download.jpg

Limonun antibakteriyel ve antiviral özellikleri ile pekmezin bir araya gelmesi, boğaz ağrısı ve öksürüğe karşı etkili bir çözüm sunar. Aynı zamanda metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olabilir. Kış aylarında ise vücut direncini artırarak hastalıklara karşı koruma sağlar.

images.jpg

Bu şifalı karışımı hazırlamak için yapmanız gereken tek şey, 1 yemek kaşığı pekmez ile yarım limon suyunu karıştırmaktır. Bu karışımı aç karnına tüketmek, sağlığınıza daha fazla fayda sağlayabilir. Ancak herhangi bir sağlık sorununuz varsa, bu karışımı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar