Hastalık yapan duygulara detokslu çözüm

Hastalık yapan duygulara detokslu çözüm
Hayatın olumsuz etkilerinin insan vücudunda ve duygularında oluşturduğu kirlilikten arınmanın duygu detoksu ile mümkün olduğunu belirten Fatih Keskin, ayrıca akupunktur ve hacamat yöntemleri ile aşıların oluşturduğu ya da muhtemel oluşturabileceği zararlı etkilerin de ortadan kaldırılabileceğini kaydetti.

Vücudun arınması gereken çok fazla şey olduğunu belirten BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesinden İç Hastalıkları Uzmanı Fatih Kesin, “İnsanların büyük çoğunluğunun detoksa ihtiyacı var. Detoks temizlik, arınma gibi bir anlam taşıyor.

Ekranlar, bilgisayarlar, televizyonlar gibi manyetik kirlilikler, endüstriyel hayatın getirdiği çevre, şehir hayatı ve gıda kirlilikleri vücudumuzda artıklar ya da kirler olarak kalıyorlar ve temizlenmeleri gerekiyor. Duygular da aynı şeklide insan vücudunda artık ve kir oluşturabiliyor. Duyguları saklamak gibi bir eğilimimiz var. Sakladığımız her duygu bizi hasta ediyor. O duyguların da temizlenmeye ihtiyacı var. Bunların hepsinin temizlenmesi için de özel yöntemler var” dedi.

Duygu detoksunun yapıldığı yöntemleri anlatan Fatih Keskin, “Özellikle alternatif tıp ile ilgili yöntemler var. Temizlik için akupunktur ve hacamatı ağırlıklı olarak kullanıyoruz. Akupunktur vücuda iğne batırılarak yapılan bir tedavi yöntemi. Kişiyi rahatsız etmeyecek ince iğnelerle acı vermeden yapılan bir işlem. Hacamat da benzer şeklide cildin çizilmesi ile ve oradan bir miktar cilt altındaki sıvının dışarıya alınmasıyla yapılan bir işlem. İnsanların genellikle bunların çok acılı işlemler olacağı ile ilgili endişeleri var ama her ikisi de kesinlikle acısız yöntemlerdir” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar