Güzel oyuncu 'Kalbim Yaralı’ kadrosunda

Güzel oyuncu 'Kalbim Yaralı’ kadrosunda
Murat Göğebakan'ın yaşamını sinema perdesine taşıyacak olan 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı' filminin çekimleri devam ediyor. Hande Soral, 'Kalbim Yaralı'da Burak Sevinç'in partneri olarak Göğebakan'ın ilk eşi olan Gül'e hayat verecek.

Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü sinema perdesine taşıyacak ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin kadrosuna Hande Soral katıldı. Hande Soral, ''Kalbim Yaralı''da Burak Sevinç''in partneri olarak Göğebakan''ın ilk eşi olan Gül''e hayat verecek.

MURAT GÖĞEBAKAN: KALBİM YARALI
Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı filminin çekimleri başladı. Yönetmenliğini ve senaristliğini Ali Ayyıldız’ın üstlendiği filmde Göğebakan’ın hayata tutunması, müzikle tanışması, aşk ile sınavları, ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ diyen milyonlarla buluşmaları ile seyircisine, oğluna, eşine vedası anlatılacak. Murat Göğebakan''ın hayatını anlatan filmde başrol Burak Sevinç''in. Oğuz Sözen ve Serkan Günay’ın yapımcılığını üstlendiği, çekimleri Metronom Film Yapım ve CNS Productions’ın yapımcılığında devam eden ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’, 2023’ün ilk aylarında seyirciyle buluşacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar