BİM'in kurucusundan işsizlik isyanı: Çalıştıracak eleman bulamıyorum

BİM'in kurucusundan işsizlik isyanı: Çalıştıracak eleman bulamıyorum
BİM marketlerin kurucusu ve eski ortağı Cuneyd Zapsu, işsizlik tartışmaları hakkında “Gençler belki alınacak ama herkes işsizlikten şikâyet ediyor. Ben adam almak istediğimde adam bulamıyorum” dedi.

BİM CEO''su Galip Aykaç''ın açıklamalarının ardından son günlerde tartışmaların odağında olan BİM marketlerin kurucusu ve eski ortağı Cuneyd Zapsu, Youtube üzerinden katıldığı bir söyleşide işsizlikle ilgili ilginç bir yoruma imza attı. Zapsu, herkesin ya youtuber ya da influencer olmak istediğini söyleyerek "Hiçbir şey yapmadan para kazanıldığını görüyorlar çünkü... Birazcık da yönlendirmenin de bu olduğu kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

"NE İLGİLENİYORLAR NE DE OKUMAK İSTİYORLAR"

Cuneyd Zapsu, genç yaştaki vatandaşlar için "Amerika çok daha kötü, Almanya çok kötü. Bildiğim iki ülkeyi söylüyorum. Türkiye''de aynı şeye girmiş. Gençlerimiz hem ilgilenmiyor hem okumak da istemiyor. Ama her şeyi de istiyorlar. Öte taraftan öğrenmek dahi istemiyor iş. Doğru düzgün çalışan bulmak çok zor artık. ''Ne olmak istiyorsun'' dediğimde hiç bir şey söylenmiyor." ifadelerini kullandı.

"4 SENE OKUYUP KASİYER Mİ OLALIM?"

Zapsu''nun açıklamalarına yeni mezun üniversite öğrencileri sosyal medyadan tepki gösterdi. Öğrenciler, "Üniversite sınavına çalıştık, 4 yıl boyunca sınavlara girdik ve şimdi BİM''de kasiyer mi olalım ne istiyorsunuz?" diyerek Zapsu''nun açıklamalarına isyan etti

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar