Hande Sarıoğlu kimdir? Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kaç yaşında, nereli?

Hande Sarıoğlu kimdir? Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kaç yaşında, nereli?
Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu Hande Sarıoğlu oldu. Bu değişikliğin ardından birçok kişi yeni sunucu Hande Sarıoğlu'nun hayatını merak etmeye başladı. Peki Hande Sarıoğlu kimdir? Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kaç yaşında, nereli?

Hande Sarıoğlu kimdir?

Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucularından biri olan Hande Sarıoğlu'nun kariyeri ve hayatı merak konusu oldu. Birçok insan internette ünlü sunucu Hande Sarıoğlu'nu araştırıyor. Peki Hande Sarıoğlu kimdir? Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kaç yaşında, nereli?

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 19 Eylül 1988 tarihinde doğdu. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olan Sarıoğlu oyunculuk kariyerine Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde başladı. Daha sonra çeşitli yarışma ve eğlence programlarında sunuculuk yaptı.

2017 yılında Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, daha sonra Habertürk TV'ye geçerek spor haberlerini sunmaya başladı. Ardından 19 Şubat 2024'ten itibaren Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapmaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar