Halüsinasyon görünce kendi kendine çatıştı! Korku dolu anlar kamerada

Halüsinasyon görünce kendi kendine çatıştı! Korku dolu anlar kamerada
Büyükçekmece'de halüsinasyon gördüğü iddia edilen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine silahlı çatışmaya girdi. Mahallede adeta korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik saniye saniye kamerasına yansıdı.

ETRAFA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, dün saat 17.00 civarlarında Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde oldu. İddiaya göre, halüsinasyon gördüğü iddia edilen Aziz Ç. (38) bir binanın girişine sığınarak sokağa silahla kurşun yağdırdı. Zaman zaman kapı aralığından ortalığı gözetleyen Aziz Ç.'ye tekrar kurşun yağdırmaya devam etti.

istanbul-halusinasyon-gorup-kendi-kend-43899-5.jpg

Silah seslerini duyan bazı çevre sakinleri korku dolu anlar yaşarken durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Etrafa rastgele kurşun yağdıran Aziz Ç.'yi yakalayan polis ekipleri çevrede bir güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde düzenlenen bazı incelemelerde, 15 adet kovan, 10 adet mermi çekirdeği olduğu belirlendi. Sıkılan kurşunlardan 3'ü tane farklı binalara isabet etti.

istanbul-halusinasyon-gorup-kendi-kend-43899-1.jpg

MADDE BAĞIMLISI ÇIKTI

Olayda şans eseri can kaybı ve yaralı olmazken yakalan Aziz Ç. sağlık kontrolü sebebiyle hastaneye götürüldü. Aziz Ç.'nin evinde yapılan aramada ise 88 adet tüfek ve tabanca mermisi ile 5 bıçak bulundu. Aziz Ç. polis merkezindeki ilk sorgulamasında olay yerinden ayrıldıktan sonra silahı attığını ama tam olarak nereye attığını hatırlamadığını belirtti. Madde bağımlısı olduğu tespit edilen Aziz Ç. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

istanbul-halusinasyon-gorup-kendi-kend-43899-3.jpg

"ARTIK NE İÇTİYSE"

Mahalle sakini, “Benim burada çocuklarım var parka gidiyor geliyor, eve girip çıkıyor. Videolar var içeriden sağa sola rastgele ateş ediyor. Bu normal bir şey değil, biz burada çoluk çocuğumuzu rahat bir şekilde dışarı salamayacak mıyız. Bu çocukların can güvenliği kalmamış oluyor. Yakalanıp neden salınıyor, salmışlar. Artık ne içtiyse, ne görüyorsa karşısında nereye ateş ettiğini de bilmiyor. Karşı binada kurşun izleri var, bizim binada bodruma girmiş ateş etmiş" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar