Haluk Levent'ten Migros işçilerine uzlaşı açıklaması

Haluk Levent'ten Migros işçilerine uzlaşı açıklaması
Aldıkları maaşların yükseltilmesi adına yaptıkları protestoyla uzun bir süredir Türkiye gündemini meşgul eden Migros işçilerine müjdeli haberi AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent verdi.
AHBAP Derneği üzerinden yaptığı yardımlarla milyonların sevgilisi haline gelen şarkıcı Haluk Levent ülke gündeminden inmeyen Migros işçileri konusuna da el attı ve müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
 
Levent, sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla Migros işçileri ile taşeron firma arasında anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Migros depo işçilerinin Tuncay Özilhan''ın villasının önünde gözaltına alınmalarının yankısı sürerken, sanatçı Haluk Levent, işçiler ile taşeron firma arasında uzlaşma sağlandığını duyurdu.
 
"TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ"
 
Levent''in sosyal medya hesabından "Haluk abiden sizlere mesaj var. “Canlarım! Geçen yıl Migros işçileri için arabulucu olmuştum. Çözüme kavuşmuştu. Son 9 gündür hem sendika hem taşeron firma ile görüşmem sürüyordu. Son görüşmeyi AHBAP derneğinde yaptık(8 saat sürdü) Ve tüm sorunlar çözüldü. Bilginize” paylaşımı yapıldı.
 
Paylaşımın devamında "Detaylı açıklamalar @DGDSEN ve @usgrup_tr16 tarafından en kısa sürede yapılacak," bilgisi verildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar