Saray’daki şatafatlı toplantı tepki çekti!

Saray’daki şatafatlı toplantı tepki çekti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Beştepe’deki sarayda düzenlenen toplantısına bir konuşma yaptı. Toplantının sarayda ve yemekli bir şekilde düzenlenmesi büyük tepki topladı.

AKP’nin ''Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı''na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Yapılan toplantının Saray''da yapılması tepki çekti. Yemekli toplantının parti tarafından mı yoksa devletin kasasından mı karşılandığı merak konusu oldu.

<p>Toplantının Saray''da yapılması tepki çekti. Yemekli toplantının parti tarafından mı yoksa devletin kasasından mı karşılandığı merak konusu oldu. <br></p>

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erdoğan''ın yemekli toplantısına sert tepki gösterdi.

"Tayyip Erdoğan ''Genel Başkan'' sıfatıyla sarayda partisinin eski ve yeni milletvekillerini toplamış yemek veriyor" diyen CHP''li Özel, "Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 84 milyonun vergileriyle bir parti yararına verilen yemeğin yapılan harcamanın yasal ahlaki vicdani bir tarafı var mı?" ifadelerini kullandı.

Özel sözlerini "Yazıklar olsun!" ifadesiyle bitirdi.

<p><strong>SESİNİN KISIKLIĞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ</strong></p><p>Erdoğan, sesinin kısık olmasına ilişkin <em>“Kusura bakmayın, cuma günü Çanakkale Köprüsü''nün açılışını yaptık, orada şifa bulduk elhamdülillah”</em> dedi.<br></p><div class=

" src="https://www.cumhuriyet.com.tr/Archive//2022/3/22/093129238-57f53dfb-6743-485f-8209-9a101e88949b43775354.jpg" />

KISIK SESLİ KONUŞMA

Erdoğan, sesinin kısık olmasına ilişkin “Kusura bakmayın, cuma günü Çanakkale Köprüsü''nün açılışını yaptık, orada şifa bulduk elhamdülillah” dedi.

Öte yandan Erdoğan, eski bakan ve milletvekillerinin AKP için çalışmaya devam etmesini isteyerek, “İnsan kendi evine gitmek, kendi evine sahip çıkmak, kendi evini geliştirmek, büyütmek, güçlendirmek için herhalde davet beklemez. Bölgemizin ve dünyanın ekonomik krizleri, savaşlar, sosyal ve siyasi mühendislik oyunlarıyla yeniden şekillendirilmeye çalışıldığı şu dönemde sizleri bir kez daha saflarımızı sıklaştırmaya özellikle davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar