Halil Umut Meler'e Avrupa'da dev maç

Halil Umut Meler'e Avrupa'da dev maç
Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde Atalanta ile Liverpool arasında oynanacak mücadeleyi Türk hakem Halil Umut Meler'in yönetecek.

FIFA kokartlı elit hakem Halil Umut Meler, Avrupa futbolunun prestijli organizasyonlarından biri olan UEFA Avrupa Ligi'nde yönetici olarak görev alacak. Meler, 11 Nisan Perşembe günü İngiltere'nin Liverpool takımı ile İtalya'nın Atalanta takımı arasında gerçekleşecek çeyrek final mücadelesinde düdük çalacak.

Bu heyecan dolu müsabaka, İngiltere'nin Liverpool şehrindeki efsanevi Anfield Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevini ise Arda Kardeşler yapacak. Karşılaşmanın VAR hakemi Alper Ulusoy, AVAR hakemi ise Abdülkadir Bitigen olarak belirlendi.

Halil Umut Meler, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde görev alacak ilk maçına hazırlanırken, daha önce benzer nitelikteki maçlarda başarılı performans sergilemişti. Örneğin, Son 16 Turu ilk ayağında Milan ile Slavia Prag arasındaki maçta düdük çalan Meler, geçen sezon oynanan Juventus-Sporting çeyrek final ilk maçında da görev almıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar