Hakkari semalarında gizemli ışık hüzmesi gözlemlendi

Hakkari semalarında gizemli ışık hüzmesi gözlemlendi
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde meydana gelen sıra dışı bir olay, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Gökyüzünde beliren ve dikey şekilde duran cismin, sarı bir ışık yaydığı gözlendi.

İftar vaktine dakikalar kala, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Esentepe Mahallesi ile Esenyurt Mahallesi arasında yer alan TOKİ Küme Evleri'nin bulunduğu bölgede ilginç bir olay yaşandı. Bu bölgede gökyüzünde beliren ve sarı bir ışık yaydığı görülen cisim, bir vatandaşın dikkatini çekti.

aw172475-04.jpg

Evine gitmek için yolda olan Esad Tek isimli vatandaş, bu ilginç manzarayla karşılaşınca hemen evinin balkonuna çıkarak cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Bir süre gökyüzünde hareketsiz duran ilginç cisim daha sonra gökyüzünde kayboldu.

aw172475-06.jpg

Cismin dikey bir şekilde durması ve sarı bir ışık yayması, Esat Tek'i oldukça şaşırtmıştı. İftar vakti için çarşıdan eve dönerken araçtayken, gökyüzünde bu ilginç cismin belirdiğini fark ettiğini belirtti. Hemen önlerinde duran cismin gözlerinden kaçmaması için aceleyle evinin balkonuna çıktığını ve cep telefonuyla o anları kayıt altına aldığını ifade etti.

aw172475-02.jpg

Tek, yaşadığı şaşkınlığı şu sözlerle dile getirdi: “Gördüğüm manzara çok ilginçti. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir süre baktığımda ışık kaybolmuştu.”

aw172475-01.jpg

Esat Tek'in yaşadığı bu anlar, olayın şehir sakinleri arasında nasıl bir merak ve şaşkınlık yarattığını gösteriyor. Gökyüzünde beliren gizemli cismin ne olduğu hakkında net bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen, bölge halkı bu olayı uzun süre konuşmaya devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar