Hakan Eratik kimdir? Hakan Eratik kaç yaşında, nereli, yeni sevgilisi kim?

Hakan Eratik kimdir? Hakan Eratik kaç yaşında, nereli, yeni sevgilisi kim?
Ünlü oyuncu Hakan Eratik, insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Hakan Eratik'in hayatını araştırıyor. Peki Hakan Eratik kimdir? Hakan Eratik kaç yaşında, nereli, yeni sevgilisi kim?

Hakan Eratik kimdir?

Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik 10 yılın ardından ilk kez biriyle el ele görüntülendi. Bu haberin ardından insanlar Hakan Eratik'in hayatını merak etmeye başladı. Peki Hakan Eratik kimdir? Hakan Eratik kaç yaşında, nereli, yeni sevgilisi kim?

HAKAN ERATİK KİMDİR?

Hakan Eratik, 7 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini bilgisayar alanında tamamlayan Eratik, üniversiteye yerleşti ancak oyunculuk alanında kariyer yapma kararı alarak eğitimini yarıda bıraktı. Oyunculuğa başlamadan önce 1996-2002 yılları arasında sunuculuk ve program yapımcılığı da yapan Eratik, aynı zamanda mankenlik ve fotomodellik de yapmıştır.

2005 yılında Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat dizisinde "Tolga", 2006 yılında Star TV'de yayımlanan Sırça Köşk dizisinde "Aziz Derman", 2007 yılında Star TV'de yayımlanan Geniş Zamanlar adlı dizide "Ahmet", ve aynı yıl ATV'de yayımlanan Sessiz Gemiler adlı dizide "Talat" karakterlerine hayat vermiştir.

2016-2018 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Kalbimdeki Deniz adlı dizide "Alihan Öztuna" karakterini canlandıran Hakan Eratik, 2021 yılında Exxen platformunda yayımlanan Olağan Şüpheliler dizisiyle yeniden ekranlara döndü.

2009 yılında Yeşim Salkım ile evlenen Eratik'in 9 Nisan 2011 tarihinde kızı Ada dünyaya geldi. Ancak çift, 2015 yılında boşanmıştır.

HAKAN ERATİK'İN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Hakan Eratik, Yeşim Salkım ile evliliğinin ardından 10 yıldır kimseyle görüntülenmemişti. Ancak bu durum değişti ve Hakan Eratik, ünlü oyuncu ve eski rol arkadaşı Elif Yıldız ile el ele görüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar