Hadise kendisine metres diyen o 3 kişiyi affetmedi!

Hadise kendisine metres diyen o 3 kişiyi affetmedi!
Ünlü şarkıcı Hadise, Reza Zarrab ile ilişki yaşadığını iddia ederek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 program sunucusuna ve televizyon programına dava açtı.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Şarkıcı Hadise, Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ‘metres’ yakıştırması yapan Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan Bali, Seren Serengil, Arto ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

İki yıldır müvekkilinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu ve özel hayatına tecavüz ettiğini dava dilekçesinde anlatan Hadise’nin avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu, “Türkiye’de bir pop star, ulusal kanalda her gün şantaj ve tehdide maruz kalmaktadır. ‘Skandallar kraliçesi’, ‘metres’, ‘vergi kaçakçısı’ ve daha birçok korkunç sıfat ile basın ve ifade özgürlüğüne ters düşecek yakıştırmalarla anılan müvekkili toplum, elleri cebinde uzaktan izlemektedir. Bu tecavüzün mahkemece durdurulmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Müvekkilin şeref, mesleki kariyeri ve itibarına sistematik bir şekilde saldırıda bulunduğunu söyleyen Müezzinoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Müvekkilin yapmakta olduğu iş nedeniyle çalıştığı kurumlar, iş anlaşmaları, toplum ve ailesi nezdinde sahip olduğu itibar ve saygınlığı zarar gördüğünden 50 bin liralık manevi tazminatın davalılardan tahsilini istiyoruz’’

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar